Cumhuriyetimiz 100 yaşında ...
Ankara’nın Başkent Oluşunun 100. Yılı Konferansı
Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Yerel Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezinin işbirliğiyle 13 Ekim 2023 tarihinde 10.00-12.00 saatleri arasında, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında “Ankara’nın Başkent Oluşunun 100. Yılı Konferansı” Beytepe Yerleşkesi Öğretim Üyeleri Kafeteryası K Salonunda yapılacaktır. Konferansa tüm Hacettepeliler davetlidir.
Enstitümüz
Kampüsümüz
Üniversitemize YÖKAK tarafından 5 yıl süreyle tam akreditasyon
2023-2024 BAHAR DÖNEMİ GİRİŞ SINAVLARINDA YEDEK KAYIT HAKKI KAZANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde lisansüstü eğitim veren programlara başvuru yapan ve kesin kayıt hakkı kazanan aday öğrencilerin kayıtları; Akademik Takvimde belirtilen 05 Şubat–09 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılmıştır.

-Yedek Kayıt Hakkı Kazanan aday öğrencilerin, boş kalan kontenjanlar kadar öğrenci kayıtları 15 Şubat 2024 Perşembe günü saat 09:30 - 16:00 saatleri arasında, aşağıda liste ile belirtilen Anabilim Dallarının karşılarında gösterilen programlara, boş kalan kontenjanlar doluncaya kadar birinci yedekten başlamak üzere öğrenci kayıtları alınacaktır.

-2023-2024 Bahar Dönemi için yedekte kazanan aday öğrencilerin kayıtları,         15 Şubat  2024 Perşembe günü saat 09:30’dan itibaren birinci yedekten başlayarak yapılacaktır. Birinci yedek gelmemiş ise sıradaki yedek öğrencinin kaydı yapılacaktır. Kontenjan dolmadığı takdirde saat 16:00 ile 17:00 arasında diğer yedek adaylara kayıt hakkı tanınabilecektir.

-Kayıtlar şahsen yapılacak olup, eksik evrak veya onaysız evrak ile kayıt yapılamayacaktır. Öğrenci kaydı için getirilen belgeler ile sisteme yüklenilen belgeler arasında hatalı ve yanlış beyanda bulunan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

2023-2024 BAHAR DÖNEMİ GİRİŞ SINAVLARINDA YEDEK KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ANABİLİM DALI-PROGRAM

STATÜSÜ

BOŞ KONTENJAN

YEDEKTEN KAZANAN