2019-2020 GÜZ DÖNEMİ GİRİŞ SINAVLARINDA YEDEK KAYIT HAKKI KAZANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde lisansüstü eğitim veren programlara başvuru yapan ve kesin kayıt hakkı kazanan aday öğrencilerin kayıtları; Akademik Takvimde belirtilen 24 Temmuz 2019 – 09 Ağustos 2019 tarihileri arasında yapılmıştır.

-Yedek Kayıt Hakkı Kazanan aday öğrencilerin, boş kalan kontenjanlar kadar öğrenci kayıtları 29 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 09:30 - 16:00 saatleri arasında, aşağıda liste ile belirtilen Anabilim Dallarının karşılarında gösterilen programlara, boş kalan kontenjanlar doluncaya kadar birinci yedekten başlamak üzere öğrenci kayıtları alınacaktır.

-2019-2020 Güz Dönemi için yedekte kazanan aday öğrencilerin kayıtları, 29 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 09:30’dan itibaren birinci yedekten başlayarak yapılacaktır. Birinci yedek gelmemiş ise sıradaki yedek öğrencinin kaydı yapılacaktır.

-Kayıtlar şahsen yapılacak olup, eksik evrak veya onaysız evrak ile kayıt yapılamayacaktır. Öğrenci kaydı için getirilen belgeler ile sisteme yüklenilen belgeler arasında hatalı ve yanlış beyanda bulunan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

2019-2020 GÜZ DÖNEMİ GİRİŞ SINAVLARINDA YEDEK KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ANABİLİM DALI-PROGRAM

STATÜSÜ

BOŞ KONTENJAN

YEDEKTEN KAZANAN

BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ

FELSEFE

İNGİLİZCE İKTİSAT

İNGİLİZCE İKTİSAT

İLETİŞİM BİLİMLERİ

İŞLETME

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS (Türk Uyruklu)

İŞLETME

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

(Uluslararası Uyruklu)

İŞLETME (Muhasebe-Finans)

İŞLETME (Pazarlama)

TEZLİ YÜKSEK LİSANS

İŞLETME (Üretim Yönetimi ve Sayısal Yöntemler)

TEZLİ YÜKSEK LİSANS

İŞLETME (Yönetim Organizasyon ve Örgütsel Davranış)

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

(Uluslararası Uyruklu)

ÖZEL HUKUK

ÖZEL HUKUK

TEZLİ YÜKSEK LİSANS

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ (Kamu Yönetimi)

TEZLİ YÜKSEK LİSANS

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ (Siyaset Bilimi)

DOKTORA

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ (Siyaset Bilimi)

TEZLİ YÜKSEK LİSANS

SOSYOLOJİ (Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları)

SOSYOLOJİ

TARİH

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

NOT :

• Yedekte kazanan aday öğrenci kayıtları;  29 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 09:30’dan itibaren birinci yedekten başlayacak, birinci yedek gelmemiş ise sıradaki yedek öğrencinin kaydı yapılacaktır.

•  Kayıtlar şahsen yapılacak olup, eksik ve/veya onaysız evrak ile kayıt yapılmayacaktır.