Enstitümüz İşletme Anabilim Dalı bünyesinde Yüksek Lisans programı olarak yeni açılan İş Analitiği Yüksek Lisans Programı ile Üretim ve İşlemler Yönetimi Yüksek Lisans Programı ve İletişim Bilimleri Anabilim Dalı bünyesinde Yüksek Lisans programı olarak yeni açılan Sağlık İletişimi Yüksek Lisans Programına İlişkin Bilgiler.

Enstitümüz İşletme Anabilim Dalı bünyesinde Yüksek Lisans programı olarak yeni açılan İş Analitiği Yüksek Lisans Programı ile Üretim ve İşlemler Yönetimi Yüksek Lisans Programı ve İletişim Bilimleri Anabilim Dalı bünyesinde Yüksek Lisans programı olarak yeni açılan Sağlık İletişimi Yüksek Lisans Programına İlişkin Bilgilere aşağıdaki web sayfalarından ulaşabilirsiniz.

İş Analitiği

//www.isletme.hacettepe.edu.tr/is_analitigi_tezli_yuksek_lisans_programi__program_bilgi_paketi.pdf

Üretim ve İşlemler Yönetimi

//www.isletme.hacettepe.edu.tr/uretim_ve_islemler_yonetimi_tezli_yuksek_lisans_programi__program_bilgi_paketi.pdf